Bedrijfsemballage bijhouden met één app

Of je nu een chauffeur bent of een laad- los medewerker, met de TellApe app heb je controle over al je emballagestromen. De app is ontwikkeld samen met de gebruiker, dit heeft geresulteerd in een snelle eenvoudige app die door iedereen te gebruiken is.

Elk moment dat er emballage ontvangen of meegegeven wordt registreer je eenvoudig met een aantal klikken in de app. Na het ontvangen of meegeven van emballage een akkoord en een handtekening wordt deze informatie real-time in het web portaal getoond. Heeft je telefoon geen internet verbinding? De app maakt zelf een wachtrij met transacties en automatische mails. Zodra de telefoon weer verbinding heeft worden alle transacties en emballage mails verstuurd.

Bekijk de verschillende bedrijfsemballage saldi in het online portal en weet direct hoe de situatie ervoor staat. In het web portal kun je in één oogopslag kun je zien waar je voorraad, inkomende en uitgaande emballage staat. Eenvoudig inzicht in jouw karren, pallets, broodkratten, viskisten vleesbakken of eierrekken. TellApe creëert veel bewustwording, zowel bij de TellApe gebruiker als bij de klant van de TellApe gebruiker. Lees meer over bewustwording in de case van Vermeulen & Den Otter. Zij zijn minder broodkratten kwijt en hebben meer emballage inzicht!

Terug naar home

Het web portaal geeft jou het inzicht die je wil hebben!

Er is heldere data en dit kan direct en eenvoudig gedeeld worden met de klant. Na het aangeven van saldo verantwoordelijke in het portal geeft direct de juiste emballage boeking weer. Klopt er informatie niet of wordt er emballage afgerekend? De administrator maakt eenvoudig administratieve boekingen. Hierdoor klopt je emballage saldo altijd!

Het werken in het portal is overzichtelijk en heeft vele functies waardoor je emballage administratie makkelijker wordt. De totale emballage administratie hangt samen met de applicatie en het online portal. Je kan hierna afscheid nemen van het ouderwetse en soms ook onoverzichtelijke Excel bestand. De app en het portal maken automatisch jouw overzichten!

Met de knop exporteren kan je makkelijk emballage transacties en alle saldo’s met je klanten uitdraaien. Wil je deze overzichten delen met je klant? Deze kun je zelf een aantal filters instellen waardoor je de juiste informatie krijgt. Hiermee krijgt ook de klant inzicht in de emballage saldo’s die jullie hebben. Er ontstaat hierdoor vanzelf bewustwording bij de klant. Bewustwording helpt bedrijven om beter op hun emballage te letten. Kortom, jouw werk met emballage administratie wordt vereenvoudigd!

Ervaar de functionaliteit zelf en probeer TellApe 14 dagen gratis!

Vraag een pilot aan