Het idee

Een nieuwe app op de markt brengen is een heel proces. Het begint met een idee, een uitwerking, het bouwproces en start met een testfase. Zo ging dat bij ons ook. Eind 2014 lag het idee op tafel om een emballage-app te gaan bouwen, eigenaar Ernst Tjaden van het consultancy bedrijf Tconsult, zag dit als ultieme oplossing voor de consultancy vraagstukken waar hij mee dealde. Bouwen dus!

Nadat het idee volledig uitgewerkt was begon het bouwproces met onze technische partners. Dat verliep soepel en snel en wekelijks konden wij de voortgang bijhouden in onze testapp. Fascinerend om te zien hoe er uit een idee, echt iets ontstaat. In de zomer van 2017 was het dan eindelijk zover, wij hadden een app, een MVP, een versie 0.0! Een waar feest en vrijwel direct zijn we met een pilot groep aan de slag gegaan voor enkele weken.

In de pilot werden twee verschillende aspecten getest, zowel de applicatie als het online portaal. Er werd dus getest door de chauffeur en de administratief medewerker. Na vijf weken hebben wij vervolgens de feedback op kunnen halen bij de deelnemers. Die waren bijzonder positief.

Supermove

Supermove is een verhuisbedrijf wat is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Ieder laad- en  losadres is voor ons een nieuwe locatie welke na de verhuizing volledig “leeg” moet zijn van onze verhuisdozen (emballage).  Supermove heeft diverse locaties verdeeld over Nederland en maken gebruik van twaalf verschillende emballage. Bij het verhuizen maken zij gebruik van onder andere verhuisdozen, garderobe dozen, rolcontainers, meterbakken, verhuisdekens, schilderijkoffers, tolly’s, computerdozen, etc. Met een team ervaren verhuizers helpen wij elke klant zo goed mogelijk verhuizen in binnen en buitenland. Door de focus op onze klant is de focus op onze emballage niet optimaal. Dit resulteert in  dat wij vaak emballage kwijt raken en dus vaak nieuwe emballage moeten kopen.

Supermove heeft mee gedaan in de pilot van TellApe. Met behulp van de inzet van TellApe is direct inzichtelijk waar we welke emballage hebben staan. Bas Verboom van Supermove: ‘wat TellApe nog niet kan maar wat voor Supermove zeker handig zou zijn is het maken van een opmerking in de app. Tijdens een verhuizing gaat er namelijk vaak een verhuisdoos stuk. Optimaal zou zijn dat je deze kunt afschrijven op een post en hier een opmerking bij kunt plaatsen.’

Bedankt Bas! Wij gaan hiermee aan de slag.

 

Wil jij ook graag meer informatie?

Kom hier met ons in contact.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over TellApe?

Klik hier om de updates te ontvangen.