TellApe is ontwikkeld om emballage-administratie snel, efficiënt en kostenbesparend te maken. TellApe is de nummer één emballage software die bedrijven helpt met de registratie en administratie van hun kostbare RTI’s. Het idee achter TellApe is dat het eenvoudig is, snel werkt, efficiënt te gebruiken is op de werkvloer en kostenbesparend werkt. Wij lichten deze stellingen graag toe in deze blog zodat je in één overzicht kunt zien wat de voordelen zijn van TellApe.

TellApe is snel

TellApe is snel, dat begint al bij de online demo! Wij kunnen eenvoudig en op ieder gewenst moment van de dag online de app en het portal uitleggen en laten zien. Binnen één werkdag kunnen we de administratie inrichten voor de klant en klaar voor gebruik hebben. De app is daarnaast zo ontwikkeld dat een overdrachtsmoment van emballage snel ingevoerd kan worden.

Zowel de laad-los medewerker als de chauffeur kunnen het overdrachtsmoment binnen enkele klikken geregistreerd hebben. Dit is in veel gevallen sneller dan werken met een papieren emballagebon die je ergens moet ophalen, invullen en ergens anders moet laten aftekenen. Op het moment van het versturen van de transactie staat deze direct in het portal en kan de klant de digitale emballagebon ontvangen. De medewerker op de vloer is sneller klaar en heeft gelijk een getekende emballagebon digitaal. De administratie kan ook direct de transacties en het saldo controleren.

TellApe is efficiënt

De app en het portal zijn ontwikkeld door gebruikers en voor gebruikers, wat heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke oplossing. Het portal en de app zijn overzichtelijk en geven de gewenste informatie in één oogopslag weer. De app zorgt voor zo min mogelijk vertraging op de werkvloer. Tijdens het laden en lossen, of het innemen of uitgeven van emballage, kunnen werknemers eenvoudig de emballage tellen en registreren in de app. Laat je transactie vervolgens direct in de app aftekenen voor tweezijdige afstemming! De wederpartij kan direct op de hoogte gesteld worden van de aflevering, middels de emballagebon die verstuurd wordt. Doordat alles digitaal geregistreerd is en de transactie realtime in het portal terechtkomt, heb je ook nooit meer discussies achteraf. Als de aantallen niet kloppen kun je direct contact opnemen met de chauffeur of de klant. Het online portal biedt direct inzicht in de saldo’s met klanten. Hierdoor kun jij je emballagebeheer efficiënt inrichten en geld besparen.

TellApe is kostenbesparend

TellApe is kostenbesparend, omdat je direct op moment van overdracht de transactie kunt registreren. Er is een eenvoudige controle toe te passen op de saldo’s en transacties van TellApe. Zo kun je TellApe eenvoudig inzetten om de verkooporders en creditnota’s te controleren aan de hand van de gemaakte transacties en saldo’s.

Wordt de emballage op de factuur gezet en krijg je een creditnota op het moment dat de emballage retour wordt geleverd? Met TellApe kun je eenvoudig een crosscheck uitvoeren om de financiële administratie kloppend te krijgen. Het komt wel eens voor dat een creditnota niet gestuurd wordt of emballage tweemaal in rekening gebracht wordt. Heb jij geen emballageregistratie? Dan zal dit ongemerkt blijven. Heb jij wel een emballageregistratie? Dan kun je direct aan de bel trekken en zorgen dat je geld bespaart!

Ben jij benieuwd naar de manieren waarop onze klanten geld besparen en een betere grip hebben op hun emballageprocessen? Lees dan hier het blog: ‘’Hoe gebruik ik TellApe? Diverse manieren van meermalige emballage registreren’’.