Emballage altijd en overal inzichtelijk

Het online portaal van TellApe geeft in één opslag weer hoe het ervoor staat met de voorraad, uitstaande en inkomende emballage! Direct real-time inzicht in je emballage vloot. Of het nu om viskisten, vleesbakken, broodkratten, pallets of bloemen trolleys gaat. TellApe kan alles voor je bijhouden. Alle data wordt gegenereerd door de chauffeurs en magazijnmedewerkers, dus door de medewerkers die daadwerkelijk de transactie uitvoeren. Het kan dus bijna niet anders dan dat deze informatie correct is! Alle transacties worden direct doorgestuurd en opgeslagen. Met het online portaal van TellApe kun je deze vervolgens bijhouden en eventueel aanpassen.

Het online portaal is ontzettend makkelijk in gebruik. Je kunt makkelijk zien waar, hoeveel en welke emballage staat. TellApe maakt een unieke samenwerking tussen chauffeur, magazijnmedewerker en administratie mogelijk. De app en het portaal zorgen ervoor dat er een duidelijk en overzichtelijke online emballage administratie ontstaat. Het is makkelijk overstappen van je huidige emballage administratie systeem naar TellApe en kan zelfs volledig draaien naast je huidige fust, trolley of collie administratie. Uiteraard is het ook mogelijk om TellApe te koppelen aan meer uitgebreide emballage pakketten.

Terug naar home
emballage administratie portal

Realtime administratie en overzicht

Het online portaal past zich real-time aan en geeft daardoor een heel helder beeld van de situatie op elk moment van de dag. Er hoeft niet langer gewerkt te worden met bonnetjes die kwijt raken of onleesbaar zijn. Ook hoeven de administratie medewerkers niet meer te wachten op informatie die op transport zijn met internationale ritten. TellApe zorgt voor de emballage standaard zodat iedere medewerker weet waar het over gaat.

Met het portaal zijn de transacties inzichtelijk, maar ook worden de saldi bijgehouden van de verschillende locaties. Je kunt eenvoudig in het portaal de locaties, organisaties, transporteurs en emballage beheren. Zijn er nieuwe transporteurs of organisaties die zaken gaan doen met jouw bedrijf? Eenvoudig de nieuwe klanten aanmaken én aangeven wie er verantwoordelijk is voor het saldo. Dit kan geregeld worden in de portal. In het portaal kun je medewerkers toevoegen of wijzigen.

Met TellApe sta je in een directe verbinding met de chauffeur en magazijnmedewerker en zijn er niet langer onduidelijkheden over emballage. De medewerkers kunnen hun eigen werk rustig doen, net als jij. Het overzicht en real-time inzicht van TellApe brengt eenieder rust, tijd en efficiëntie!

Vraag een pilot aan