TellApe voor de bloemen- en plantenbranche

Wist je dat een gemiddeld bedrijf vaak teveel betaalt voor zijn emballagekosten? Redenen hiervoor zijn uiteenlopend, maar vaak komt het erop neer dat er niet genoeg zicht is op de emballagestromen. Binnen de bloemen- en plantensector vormen de kosten voor emmers, bloemfusten, Deense karren, plantentrays en andere ladingdragers vaak een groot aandeel van de totale bedrijfskosten. Per item wordt namelijk statiegeld betaalt en deze items dienen vervolgens weer retour te worden gegeven. Omdat ze echter zo vaak worden overgedragen en er geen duidelijke registratie is van wie welke emballage waar heeft, raken bedrijven deze emballage kwijt en moeten ze vervolgens opdraaien voor de kosten.

Onze TellApe oplossing zorgt er niet alleen voor dat deze kosten inzichtelijk worden, maar biedt ook een volledig overzicht van de aantallen, locaties en gebruikers van de emballage. Via twee workflows en een online portal voor administrateurs zorgt de app voor een complete samenvatting van de data omtrent jouw bedrijfsemballage. De applicatie is multifunctioneel, makkelijk in gebruik en voorspellend van aard. Met de data die TellApe genereert kunnen analyses en prognoses gedaan worden die zorgen voor een sterker, meer liquide bedrijf.

Meer over TellApe

Onze blogs op Flowerweb

In samenwerking met Flowerweb willen wij onze services aanbieden aan meer en meer bedrijven, zodat we samen kunnen groeien. Wij hopen enerzijds bewustzijn te creƫren voor het emballageprobleem en anderzijds bieden wij ook de oplossing hiervoor aan. We staan altijd open voor een gesprek over de emballage bij jouw bedrijf en zijn daarnaast bereid om persoonlijkere adviezen en oplossingen aan te bieden waar nodig. Wil je meer lezen over de emballagestromen binnen de bloemenbranche? Lees dan nu onze blogs op Flowerweb of bekijk onze andere cases!

Bekijk onze blogs