TellApe biedt een integrale benadering van herbruikbare transportitems aan.

Het vervoeren gebeurt steeds vaker met herbruikbare transportitems ook wel ‘’multi-use’’, ladingdrager, RTI of emballage genoemd. Dit levert efficiëntie op in transport, distributie en/of opslag van het belangrijkste primaire product. Ondanks het belang vanuit een operationeel perspectief en de impliciete voordelen, worden ladingdragers vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Onderzoek toont echter aan dat er aanzienlijke potentiële besparingen te vinden zijn als bedrijven de juiste (management) aandacht zouden besteden aan de emballage items. Onder andere hierom is een integrale benadering van herbruikbare transportitems nodig.

In onze White Paper hebben wij een framework opgezet voor de analyse van meermalige emballage. De 6 interne aspecten worden tegenover 6 externe factoren afgezet. Deze integrale benadering geeft het management meer inzicht op de gebieden waar risico gelopen wordt.

 

White Paper opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Over TellApe

TellApe is de nummer één app voor het beheren en registreren van meermalige emballage. Via het online portal en de mobiele applicatie, die gebruikt kan worden op Android toestellen, krijgen bedrijven inzicht in hun meermalige emballage-data. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verschillende soorten emballage, emballagesaldo’s, locaties en kosten. Een groot voordeel hiervan is dat het eenvoudig en snel is om een compleet overzicht te creëren van de voorraad, uitstaande en inkomende emballage.

Vind ons op social media